Puhelinnumero

040 722 5270

Sähköposti

suolakeidas@suolakeidas.fi

Suolahuonehoito annetaan nimensä mukaisesti suolalla vuoratussa huoneessa.  Seinäpinnoissa, katossa ja lattiassa oleva huokoinen suolakerros aiheuttaa huoneilmaan negatiivisen ionisaation, joka helpottaa omalta osaltaan hengitystä.

Suolahuonehoito sopii kaiken ikäisille ja sitä voidaan käyttää lähes kaikissa hengitystiesairauksissa ja ihottumissa. Hengitysilman mukana menevällä suolapölyllä on tulehduksia pienentävä ja limaa irrottava vaikutus hengitysteissä, se ohentaa paksuuntuneita limakalvoja ja tältä osin helpottaa hengitystä. Ihohuokosiin joutuessaan suolapöly imee ympäröivästä ilmasta kosteutta itseensä, joten iho pysyy kosteana ja kimmoisana. Samalla suolalla on desinfioiva vaikutus.

Hoitola Suolakeitaassa asiakkaat ovat saaneet varsinkin helpotusta sellaisin hengitystieoireisiin, joihin ei ole varsinaista diagnoosia eikä myöskään lääkitystä. Flunssan jälkitiloissa suolahuonehoito lyhentää toipumisaikaa. Myös reumaatikot ovat saaneet apua kivunhoitoon. Suolahuoneessa hengittely ja rentoutuminen ovat mitä parasta itsehoitoa. Tule vaikka ystäväsi kanssa viettämään laatuaikaa tervehdyttävässä tilassa!

Hoitoaika on 40min/kerta. Pienillä lapsilla ja vaikeissa tapauksissa ensimmäiset hoidot kestävät 5-10min. Hoidon aikana huoneilmaan puhalletaan puhtaasta suolasta suolageneraattorilla tehtyä hyvin hienojakoista suolapölyä. Huoneeseen mahtuu kerralla kolme asiakasta.

http://www.polarhealth.fi/etusivu

Yllä olevasta linkistä saat lisätietoa Polar Health’n suolahuoneesta ja suolahuonehoidosta