Puhelinnumero

040 722 5270

Sähköposti

suolakeidas@suolakeidas.fi

Akupunktio on vanha kiinalainen hoitomenetelmä, josta voi saada apua monenlaisiin vaivoihin.

Perinteinen kiinalainen lääkintä, johon myös akupunktio lukeutuu, pyrkii parantamaan sairauden syyn ja vahvistamaan ruumiin omaa kykyä parantua. Perustan hoidolle muodostavat meridiaanit. Ne kytkeytyvät toisiinsa ja muodostavat verkoston, joka ylläpitää kehon kuntoa.

Meridiaaneilla tarkoitetaan ratoja, joissa akupunktiopisteet sijaitsevat. Vielä nykyäänkään ei tiedetä tarkkaan, mitä meridiaanit ja akupisteet ovat, vaikka niiden toimivuus tunnetaan. Todennäköisesti akupunktiohoito on jonkinlaista ärsytystä, joka herättää soluinformaatiotoiminnan ja siten säätelee kehon hormoneja ja aineenvaihduntaa.

Kiinalaisessa lääketieteessä sanotaan, että meridiaanissa kulkevat qi- ja verienergiat. Nämä energiat ravitsevat ja puolustavat kehoa. Kiinalaisen lääketieteen mukaan sairauden osasyy on meridiaanin tukos. Kun avaamme näitä kanavia, niin sitä kautta ihminen voi alkaa parantua.

Hoitona akupunktio on erittäin turvallinen ja sopii periaatteessa kaikille. Akupunktio tapahtuu ohuin steriilein kertakäyttöneuloin. Jos asiakkaalla on lääketieteellisiä hoitoja meneillään, pitää ensin keskustella lääkärin kanssa.

Olen Asahi Health®-ohjaaja sekä FasciaMethod®-ohjaaja.